Glamping på Sjælland

Find de lækreste steder til glamping på Sjælland og vælg mellem et bredt udvalg af opholdstyper, alt efter om opholdet skal være familievenligt, romantisk, eventyrsagtigt, med luksus eller noget helt femte. De bedste glampingsteder på Sjælland ligger oftest lidt uden for storbyerne, hvor naturen og roen fylder, og hvor der er plads til at glampere kan få et skønt ophold helt ugeneret af hverdages larm og travlhed.

1) Glamping i Alpaca-park med panorama udsigt

Anmelderrost af tidligere gæster

romantisk glamping i alpaca park

Oplev et romantisk glampingophold i Alpacapark, hvor I overnatter i en luksuriøs panoramahytte med fantastisk udsigt over alpacafolde og sø. Hytten er smagfuldt indrettet, opvarmet, og perfekt til både sommer og vinter til 2-3 personer. Her får I ro, nærhed til naturen, og mulighed for at følge alpacaernes liv på tæt hold. Der kan tilkøbes forplejning til opholdet, hvis I ønsker lidt ekstra luksus. Fælles bad og toilet findes kun få meter fra hytten. Gratis parkering og nem adgang til offentlig transport. Der findes flere forskellige ophold hos den enkelte udbyder.

2) Kærligheden, Suite - med kaffebar og restaurant på stedet

Anmelderrost af tidligere gæster

Velkommen til Lillero, et eksklusivt tilflugtssted ved Høve Strand i Sejerøbugten, hvor naturens skønhed møder luksus i en unik glampingoplevelse. I komfortable luksustelte med trægulve og nyredte senge kan I vågne op til den bedste kaffe i Odsherred og en lækker morgenmadskurv. Udforsk magiske skovstier, nyd den storslåede havudsigt, og slap af i vores opvarmede sauna efter en dukkert i havet. Om aftenen kan I hygge jer ved lejrbålet med s’mores og brætspil, og forkæle jer selv med gourmetretter fra Restaurant Lille B. Med adgang til havkajakker, hængekøjer, petanquebane og meget mere, tilbyder Lillero en uforglemmelig romantisk getaway, hvor hver detalje er skabt for at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

3) Udsigts Shelteren med sauna, vildmarksbad, sø og orangeri

Anmelderrost af tidligere gæster

Oplev det ultimative begreb af luksus og shelter på dette ophold, hvor idyl og total uforstyrrethed venter jer. Udsigts shelteret er smukt indrettet med hyggeting, lyskæder og myggenet og tilbyder en komfortabel dobbeltseng med Wellpure madras, dyner, puder og ekstra tæpper, samt en betagende udsigt over den stille sø og naboens fredelige køer. For ekstra forkælelse kan I tilkøbe adgang til vores eksklusive Wellness & Spa, hvor I får hele spaområdet og vores stemningsfulde orangeri for jer selv – en oplevelse vores gæster har elsket! Udearealet har en charmerende bålplads med diverse grilltilbehør, samt behagelige stole og et bord-bænkesæt til hyggelige stunder under stjernerne. Moderne faciliteter som toilet, bad og et udekøkken med køleskab, kaffe, te og elkedel ligger en kort gåtur væk fra shelteren. Her får I natur og luksus i en smuk sammenblanding.

4) Artistic Treehouse på økologisk bondegård

Anmelderrost af tidligere gæster

Tag på en utraditionel mini bondegårdsferie med overnatning i en charmerende trætopshytte på en økologisk gård med får, grise, vingård, frugttræer og grøntsager. Nyd panoramisk udsigt fra den private terrasse, en komfortabel seng, brændeovn. Elektrisk lagen og tykke dyner er klar hvis natten er kold. Hytten har privat toilet og brusebad. Brug køkkenet i vineriet eller lav mad over bål. Udforsk gården, hils på dyrene, køb ægte bondegårdsprodukter, skovvandring eller prøv mountainbiking og golf. Inkluderet er sengelinned, håndklæder, varmt vand, elektricitet, og fælleskøkken. Ideelt for natur- og dyreelskere.

5) Udsigts Hytten (heart of nature) - perle med sauna

Anmelderrost af tidligere gæster

Velkommen til Udsigts Hytten, hvor I kan nyde total afslapning med adgang til en sauna og en smuk udsigt til søen. Hytten er udstyret med en komfortabel dobbeltseng med Tempure madras, bløde dyner, ekstra tæpper, elvarme og elektricitet. Udenfor finder I en bålplads med grillrist, stole og bord-bænkesæt, perfekt til hyggelige aftener i naturen. Toilet, bad og et udekøkken med køleskab, kaffe og te er tæt på. I kan tilkøbe privat wellness med vildmarksbad og Orangeriet for ekstra luksus. Med hængekøjer, brætspil og gratis parkering er Udsigts Hytten den perfekte kombination af natur og luksus.

Den ultimative guide til glamping på Sjælland

Luksuscamping i naturskønne omgivelser
Velkommen til vores bedste guide om glamping på Sjælland – det ideelle valg for dem, der søger en luksuriøs og unik oplevelse i naturen. Hvis du drømmer om en ferie i nogenlunde nærhed af bopælen, hvor komfort og eventyr går hånd i hånd, er glamping på Sjælland det perfekte valg. Lad os udforske de mange muligheder, som det sjællandske landskab byder på af anderledes overnatningsmuligheder for hele familien.

Hvad rummer netop Sjælland af glampingeventyrer?

Sjælland, Danmarks største ø (bortset fra Grønland), byder på en rig og varieret natur, historiske seværdigheder og charmerende kystbyer. Her finder du noget for enhver smag – fra frodige skove og åbne marker til idylliske strande og pulserende byliv. Når du vælger glamping på Sjælland, får du adgang til unikke oplevelser, der kombinerer natur, kultur og luksus som man kender fra hotel og kroophold.

Populære glampingdestinationer på Sjælland

Luksuriøse teltlejre og komfortable glampingtelte
Glamping i Sjællandsområdet inkluderer smukke teltlejre, hvor du bor i stilfulde og komfortable telte. Disse telte er ofte udstyret med bløde senge, møbler og private badeværelser. Mange af disse teltlejre er placeret i naturskønne omgivelser, så du kan vågne op til fuglesang og en fantastisk udsigt over landskabet. Populære steder inkluderer glamping i Odsherred og glamping i Lynæs, hvor naturoplevelserne er uforglemmelige.

Sov oppe i trækronerne i en ægte trætophytte

For en unik oplevelse tilbyder flere steder på Sjælland træhytter i trætoppene. Disse hytter giver dig mulighed for at være tæt på naturen, mens du nyder moderne bekvemmeligheder som elektricitet, varme og private badeværelser. Forestil dig at nyde din morgenkaffe på en balkon højt oppe i træerne med udsigt til heste på marken. Denne hytteform findes både som glamping i Nordsjælland, Midtsjælland såvel som Sydsjælland.

Lej en vintage campingvogn når det skal være rigtig nostalgisk

En anden populær form for glamping er ophold i vintage campingvogne. Disse charmerende vogne er blevet omhyggeligt restaureret og udstyret med alle moderne faciliteter. De tilbyder en hyggelig og nostalgisk atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde ferien på bedste primitive vis med et twist af de velkendte bekvemmeligheder som badeværelse og bløde senge. Overvej eksempelvis glamping i Roskilde eller glamping i Næstved for en virkelig autentisk oplevelse.

Aktiviteter og oplevelser på den Sjællandske del af Danmark

Naturvandringer og cykelture samt andre aktive glampingoplevelser
Sjælland er et paradis for naturelskere med mange vandrestier og cykelruter. Uanset om du foretrækker en afslappet gåtur langs kysten eller en mere udfordrende vandring gennem skovene, er der noget for enhver smag. Mange glampingsteder på Sjæland tilbyder guidede ture, hvor du kan lære mere om områdets flora og fauna. Prøv glamping på Lolland eller glamping på Langeland for de bedste naturvandringer.

Vandsport og strandaktiviteter – vælg glamping ved kysten

Sjællands lange kystlinje byder på mange muligheder for vandsport. Prøv kræfter med kajaksejlads, paddleboarding eller windsurfing, eller slap af på en af de mange smukke strande. Flere Sjællandske glampingsteder tilbyder udlejning af udstyr og undervisning, så både begyndere og erfarne vandsportsentusiaster kan få en fantastisk oplevelse. Overvej glamping ved Møns Klint for de bedste strandoplevelser.

Historiske og kulturelle glamping udflugter

Sjælland er rig på historie og kultur med mange slotte, museer og historiske seværdigheder. Besøg Kronborg Slot, kendt fra Shakespeares “Hamlet,” eller tag en rundtur i Roskilde Domkirke, hvor mange danske konger og dronninger ligger begravet. Glampingstederne kan ofte arrangere ture og give anbefalinger til de bedste lokale attraktioner. Besøg glamping i Knuthenborg for at kombinere dit ophold med historiske udflugter.

Gastronomi og lokale smagsoplevelser på Sjælland

Gourmet middage under stjernerne – luksuscamping med madoplevelser
Mange glampingsteder på Sjælland tilbyder mad på opholdet med lokale råvarer. Nyd en lækker middag under åben himmel, mens du ser solen gå ned over landskabet. Denne oplevelse kombinerer kulinarisk kunst med naturens skønhed. Prøv glamping i Sydsjælland for nogle af de bedste kulinariske oplevelser.

Lokale markeder og gårdbutikker med nye smagsoplevelser på glampingferien

Udforsk de lokale markeder og gårdbutikker, hvor du kan købe frisk frugt, grøntsager, oste og andre delikatesser. Mange steder tilbyder også muligheden for at plukke dine egne frugter og bær – en sjov og lærerig aktivitet for både børn og voksne. Besøg glamping i Odsherred for nogle af de bedste lokale smagsoplevelser.

Sjælland bugner af lækre glampingtilbud med fokus på wellness

Spa og wellness til et hyggeligt get-a-way
For total afslapning tilbyder mange glampingsteder spa- og wellnessoplevelser som skiller sig ud fra traditionelle klinikbehandlinger. Forkæl dig selv med vildmarksbad eller en tur i saunaen. Det er den perfekte måde at lade batterierne op og forkæle krop og sjæl efter en dag med oplevelser i naturen. Besøg glamping i København for de bedste wellness-oplevelser når du ønsker alle tilbud inden for rækkevidde sammen med et livligt byliv.

Glamping med ro og balance i Nordsjælland

Nordsjælland byder på frodig og fantastik natur, hvor du kan finde yoga- og mindfulness-klasser inden for overkommelig afstand. Den nordlige del er kendt for sine lækre sommerhusområder og charmerende småbyer tæt på strand og med et væld af aktiviteter for alle aldre. Uanset hvilken type glampingoplevelse du søger i det Sjællandske område, ønsker vi dig en mindeværdig oplevelse.

Se flere glamping-muligheder på Sjælland

Scroll to Top