Glamping med sauna

Oplev det ultimative vildmarksluksus ved at vælge glamping med sauna. Forkæl dig selv eller nogen, du holder af, med et ægte glampingeventyr, evt. med brunch i en opvarmet skovhytte i naturomgivelser, der er til at dø for. Saunaen renser kroppen og giver ro, velvære og smertelindring i en ellers stresset hverdag, hvor naturen danner rammerne for mere nærvær og anderledes oplevelser. Står en sauna hytte øverst på ønskelisten er du derfor havnet det helt rigtige sted.

1) Udsigts Hytten (Heart of nature) - Perle med sauna

Anmelderrost af tidligere gæster

Velkommen til Udsigts Hytten, hvor I kan nyde total afslapning med adgang til en sauna og en smuk udsigt til søen. Hytten er udstyret med en komfortabel dobbeltseng med Tempure madras, bløde dyner, ekstra tæpper, elvarme og elektricitet. Udenfor finder I en bålplads med grillrist, stole og bord-bænkesæt, perfekt til hyggelige aftener i naturen. Toilet, bad og et udekøkken med køleskab, kaffe og te er tæt på. I kan tilkøbe privat wellness med vildmarksbad og Orangeriet for ekstra luksus. Med hængekøjer, brætspil og gratis parkering er Udsigts Hytten den perfekte kombination af natur og luksus.

2) Luksus telt med sauna ved Skovbrynet på Schellerup Gård

Anmelderrost af tidligere gæster

Skovbrynet på Schellerup Gård tilbyder en magisk glampingoplevelse i et af vores rummelige og utroligt smukke Lotus Belle Stargazer telte, som er 28 m² og indrettet med dobbeltseng, lounge, tekøkken, køleskab og spiseplads. Teltene har brændeovn og er isoleret til vinterbrug, så I kan nyde jeres ophold året rundt, selv i sne og minusgrader. I får en fantastisk udsigt over vores badesø, omgivet af frodig skov og masser af privatliv. Som gæst har I adgang til udendørs gasopvarmet bruser. Der er også mulighed for at benytte vores store sauna og vildmarksbad, samt deltage i saunagus med aromaterapi og meditation.

3) Charmerende tinyhouse med kræs for detaljerne

Anmelderrost af tidligere gæster

Oplev total ro og nærvær i vores lille, unikke træhytte, smukt og hyggeligt indrettet med nøje detaljeret håndværk. Bygget af lokalt træ og genbrugsmaterialer fra eget savværk, emmer hytten af charme og bæredygtighed. Her er der ingen strøm eller varmt vand – kun fred, idyl og fuglesang. Forkæl jer selv med en afslappende tur i saunaen, og lad naturen omfavne jer. Slap af i hængekøjen, eller kravl op på hemsen for at nyde stjernehimlen. Med solnedgangen bag træerne og en pause fra hverdagens stress, er dette det perfekte sted til at genfinde naturens skønhed og ro.

4) Hærvejshytten - Ægte sauna eventyr i træhytte

Anmelderrost af tidligere gæster

Hærvejshytten er en charmerende, håndbygget hytte skabt til ro og fordybelse, perfekt til et ophold uden internet og teknologi. Hytten er bygget med traditionelle håndværksmetoder og ligger i en stor privat have, omgivet af smuk natur. Indrettet til to personer, har hytten en hyggelig hems med dobbeltseng, et lille køkken med kogeplader, elkedel, køleskab samt eget toilet og bad. Saunaen byder på en autentisk oplevelse med æteriske olier, der hældes over de varme sten, mens I nyder udsigten gennem ovenlysvinduet. Efter saunagangen kan I køle af i det iskolde koldtvandskar. Ideelt for vandrere, med naturskønne ruter omkring Gudenåen, Rørbæk Sø og Hampen Sø.

5) Ekstrem hygge i Kalaha, Grand Suite

Anmelderrost af tidligere gæster

Velkommen til Kalaha, Grand Suite på Lillero – et eksklusivt glampingophold ved Høve Strand i Sejerøbugten. Smukt luksustelt med trægulve og nyredte senge, omgivet af magiske skovstier og storslået havudsigt. Efter en forfriskende dukkert kan I nyde den opvarmede sauna, og om aftenen hygge jer ved lejrbålet med brætspil. Restaurant Lille B serverer friskfangede delikatesser, og morgenmaden leveres i en lækker kurv fra kaffebaren. Der er havkajakker til fri afbenyttelse, petanquebane, hængekøjer til afslapning samt toiletter og brusebade, både indendørs og udendørs med varmt vand. Saunaen er tilgængelig for alle gæster og kan opvarmes på egen hånd. Lillero er jeres perfekte tilflugtssted, hvor hver detalje er gennemtænkt for at give jer en uforglemmelig oplevelse i naturens skød.

Glamping med sauna er en uforglemmelig wellness-oplevelse

Glamping med sauna kombinerer det bedste fra begge verdener: naturoplevelsen fra camping og den velkendte luksus man kender fra et hotel. Saunaoplevelsen kan nydes hele året rundt og tilbydes hos en lang række glamping-udbydere i Danmark.

Hvad er en sauna hytte egentlig?

Når I lejer en glampinghytte med sauna får I er en luksuriøs ferieform, hvor I bor i komfortable og stilfulde enheder som luksustelte, hytter, yurter eller domes – alle med private saunaer. Denne ferieform er ideel for dem, der ønsker at undslippe hverdagens stress uden at gå på kompromis med komfort og velvære og er et perfekt valg til et romantisk get-a-way eller en hyggelig weekend med venner og veninder.

sauna i naturen

Sundhedsmæssige fordele ved en sauna eller saunagus

Fysiske fordele
En sauna tilbyder faktisk mange sundhedsmæssige fordele. Den varme luft forbedrer blodcirkulationen, lindrer muskelsmerter og hjælper med afgiftning af kroppen. Regelmæssig brug af sauna kan også forbedre hudens udseende og styrke immunforsvaret. Der er derfor gode argumenter for at overveje en glampinghytte med sauna når I trænger til at komme lidt væk.

Mentalt velvære
Saunaens varme skaber en dyb muskelafslapning, der kan reducere stress og forbedre søvnkvaliteten. Den fredfyldte atmosfære i naturen, kombineret med saunaens beroligende effekt, giver dig mulighed for at finde indre ro og mental klarhed. Ideelt til dem der trænger til at komme helt ned i gear og få renset krop og sind.

Har du overvejet at købe din egen udendørs sauna?

Sauna i smukke naturlokationer

Glamping med sauna finder I lokaliseret i de smukkeste naturområder, tæt på søer, skove og flotte udsigter. Forestil dig at vågne op i jeres private sauna hytte til fuglesang og nyde morgenkaffen med en betagende udsigt. Dette er det perfekte miljø for en afslappende og genopladende ferie.

Oplev saunagus ved søen eller havet

Kombiner den afslappende varme fra saunaen med en forfriskende kølighed fra en nærliggende sø. Mange glampingsteder ligger ud til vandet og kan dermed byde på en skøn saunagus-oplevelse. Saunagus er en tradition, hvor æteriske olier hældes på de varme sten i saunaen, hvilket skaber en aromatisk damp, der forstærker saunaens gavnlige effekter. Efter en opkvikkende saunagus-session kan du tage et dyp i den kølige sø eller i havet, hvilket skaber en fantastisk kontrast mellem varm og kold, og giver en dyb følelse af velvære og fornyelse. Denne kombination af sauna og naturskønne omgivelser giver en uforglemmelig wellness-oplevelse, som er elsket af mange for både de sundhedsmæssige aspekter såvel de kropslige wellness fordele.

Aktiviteter og omgivelser

Ud over at nyde saunaen, tilbyder mange glampingsteder en lang række aktiviteter. Afhængigt af lokationen kan I vandre, cykle, ro i kajak eller blot nyde stilheden i naturen. Nogle steder tilbyder sågar yoga- eller meditationssessioner, som en fantastisk måde at starte eller afslutte dagen på.

Bæredygtig glamping med sauna

Miljøvenlig ferie
Glamping-konceptet oser af bæredygtighed og bygger ofte på miljøvenlige materialer og energikilder, så ferien kan nydes med god samvittighed. Når I væler et sauna hytte vælger I dermed et miljøvenligt alternativ til traditionelle ferier, hvor der er fokus på at minimere vores miljøaftryk.

Støtte til lokalsamfund

Ved at vælge glamping som ferieform – uanset om det er med eller uden sauna, støtter konceptet det lokale samfund og små omkringliggende virksomheder. Mange glampingsteder er private- og familieejede perler, som arbejder sammen med lokale leverandører. Dette hjælper med at skabe jobs og understøtter lokaløkonomien.

Hvad siger gæsterne?
Oplevelser med glamping og sauna er blevet et populært valg. Det skyldes kombinationen af komfort og natur, samt de sundhedsmæssige fordele ved saunaen. Gæsterne roser også ofte de høje standarder som stederne tilbyder i form af service og velholdte faciliteter.

Book jeres glamping med sauna oplevelse i dag

Er I klar til at prøve en ny slags overnatning, hvor det primitive møder det luksuriøse i perfekt harmoni, så tryk blot videre ind på den oplevelse I ønsker at se nærmere på og book direkte hos forhandleren. En glampinghytte med sauna lejes typisk for bare en nat eller et par dage ad gangen og ofte kan der tilkøbes forskellige slags services som fx morgenmad eller frokost mv.

Vi garanterer at I ikke vil fortryde det! God fornøjelse.

Se flere hytter med sauna her

Scroll to Top