Romantisk glamping

Forsvind ind i skovens hemmelige hytter eller oplev andre magiske perler, hvor du og din udkårne kan se hinanden dybt i øjnene og nyde tosomheden. Romantisk glamping er for jer, der drømmer om at sidde i et varmt vildmarksbad under åben stjernehimmel eller bo i en romantisk glaskupel med betagende udsigt. Uanset finder I her et væld af oplevelser for to, der kan indfri jeres ønsker. Book en romantisk glampingoplevelse, hvor kærligheden kan blomstre i helt særlige omgivelser.

1) Glamping i Alpaca-park med panorama udsigt

Anmelderrost af tidligere gæster

romantisk glamping i alpaca park

Oplev et romantisk glampingophold i Alpacapark, hvor I overnatter i en luksuriøs panoramahytte med fantastisk udsigt over alpacafolde og sø. Hytten er smagfuldt indrettet, opvarmet, og perfekt til både sommer og vinter til 2-3 personer. Her får I ro, nærhed til naturen, og mulighed for at følge alpacaernes liv på tæt hold. Der kan tilkøbes forplejning til opholdet, hvis I ønsker lidt ekstra luksus. Fælles bad og toilet findes kun få meter fra hytten. Gratis parkering og nem adgang til offentlig transport. Der findes flere forskellige ophold hos den enkelte udbyder.

2) Romantic Hideaway - Grøn jurt i Mols Bjerge

Anmelderrost af tidligere gæster

Her er et anmelderrost ophold, perfekt til at tage din elskede med på et romantisk eventyr, hvor fuglekvidder og dårlig mobildækning er garanteret. Den originale mongolske jurt ligger trukket ind i en sydvendt skråning med udsigt til ”bjergene” i Mols Bjerge. Meget smuk 900 meter vandretur gennem skoven til jurten. Her får I en unik oplevelse med ro, natur og autentisk indretning, inklusive brændeovn, gulvvarme, vand og egen bålplads. Stedet indbyder til vandreture i nationalparken samt leje af mountainsbikes eller guidede MTB ture.

3) Nordbornholms perle - Anmelderrost ophold

Anmelderrost af tidligere gæster

Nordbornholms Perle er et yderst rost romantisk glampingophold, hvor I vågner op til naturens lyde midt i en smuk skovsø og klippefyldt natur. Morgenmad er inkluderet, så I kan starte dagen med energi til at udforske området. I er tæt på seværdigheder som Hammershus, Moseløkkens stenbrud til klatring samt badestrand, hertil den spektakulære Eventyrsti, perfekt for vandreture og lystfiskeri. Med faciliteter som grill, bålplads og hængekøjer kan I nyde en uforstyrret og afslappende oplevelse i hjertet af Bornholms vilde natur og biodiversitet.

4) Kærligheden, Suite - med kaffebar og restaurant på stedet

Anmelderrost af tidligere gæster

Velkommen til Lillero, et eksklusivt tilflugtssted ved Høve Strand i Sejerøbugten, hvor naturens skønhed møder luksus i en unik glampingoplevelse. I komfortable luksustelte med trægulve og nyredte senge kan I vågne op til den bedste kaffe i Odsherred og en lækker morgenmadskurv. Udforsk magiske skovstier, nyd den storslåede havudsigt, og slap af i vores opvarmede sauna efter en dukkert i havet. Om aftenen kan I hygge jer ved lejrbålet med s’mores og brætspil, og forkæle jer selv med gourmetretter fra Restaurant Lille B. Med adgang til havkajakker, hængekøjer, petanquebane og meget mere, tilbyder Lillero en uforglemmelig romantisk getaway, hvor hver detalje er skabt for at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

5) Lillys Cottage - træhytte bygget med kærlighed

Anmelderrost af tidligere gæster

Overnat i vores charmerende træhytte, bygget med kærlighed og omkranset af naturen på vores økologiske landbrug. Her kan I som par nyde roen og hinandens selskab i en hyggelig hytte med en komfortabel dobbeltseng, hvor dyner og puder er klar til jer. Udenfor finder I et primitivt udekøkken og en bålplads, perfekt til romantiske aftener under stjernerne. I kan tilkøbe lækre måltider som morgenbrunch eller aftensmad, og måske selv høste grøntsager i vores køkkenhave. For den perfekte getaway, tilbyder vi også opredning ved ankomst, så I kan slappe af fra første øjeblik. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en idyllisk pause fra hverdagen.

En romantisk flugt mod skjulte overnatnings-perler

Skal parforholdet plejes og trænger I til en simpel get-a-way, bare jer to? Så er romantisk glamping en dør I bør åbne, og som giver jer hele paletten af ro, natur, unikhed og lavpraktisk luksus. Glamping har en anden “nærhed” end de typiske kro-og slotsophold. Det er et ophold, som er mindre poleret, men alligevel føles mere ægte og eventyrligt. Glamping er et ideelt valg hvis du søger en romantisk oplevelse for to.

Opdag det magiske ved romantisk Glamping: En ultimativ guide til par

I en tid, hvor afkobling og genforbindelse med naturen er mere relevant end nogensinde, introducerer vi jer til den ultimative romantiske get-away: glamping. Denne guide er skabt til at inspirere par til at udforske den skønhed og intimitet, der findes i romantisk glamping, og hvordan det kan forvandle et simpelt weekendophold til et uforglemmeligt eventyr.

En invitation til ægte romantik i naturens favntag

Forestil jer et romantisk weekendophold, hvor hver eneste detalje er tiltænkt mod at forstærke jeres forbindelse og skabe rum for ægte nærvær. Romantisk glamping tilbyder en perfekt blanding af naturens uforfalskede skønhed og luksuriøs komfort, der sikrer en romantisk overnatning for 2, som I ikke kommer til at glemme. Det er jeres chance for at skabe et privat paradis, langt fra hverdagens larm og travlhed, hvor kærligheden er i centrum.

Hvorfor vælge romantisk glamping som jeres næste get-away?

At tage på romantisk glamping er en unik og speciel oplevelse, der kombinerer eventyret fra camping med luksus og komfort på hotelniveau. Dette er det ideelle valg for par, der ønsker at fordybe sig i naturens mirakler uden at gå på kompromis med hverdagens bekvemmeligheder. Uanset om det er et mikroeventyr tæt på hjemmet eller et længere weekendophold væk fra byens ræs, er glamping den perfekte scene for romantiske oplevelser.

Bo i en oase i naturen i en ugeneret romantiske hytte  

Forestil jer en hyggelig, romantisk hytte gemt væk i naturens stille omfavnelse. Disse charmerende hytter er nøje designet med par i tankerne, og tilbyder en intim og varm atmosfære, der er ideel for en romantisk overnatning i naturen. Med faciliteter som en pejs til kølige aftener eller en terrasse, hvor I kan nyde morgenkaffen med smuk udsigt, er disse hytter skabt til at nære jeres forbindelse og skabe minder for livet.

Uforglemmelige romantiske oplevelser for par

Vores udvalgte glamping-steder byder på et væld af aktiviteter, der er skræddersyet til par, der søger eventyr og fornyet nærhed. Udforsk skovens hemmeligheder sammen, nyd et glas vin under stjernerne, eller slap af i et boblende spabad – mulighederne for romantiske oplevelser er uendelige. Disse mikroeventyr giver jer mulighed for at udforske, lege og elske, alt imens I er omgivet af den stille ro og betagende natur.

Fem topdestinationer for romantisk glamping i Danmark

Danmark byder på et have af små gemte idylliske destinationer for romantisk glamping, hver med sin unikke charme og skønhed. Her er inspiration til at træffe jeres valg om lokation til jeres romantiske get-away:

Skovens gemte paradis: Oplev en luksuriøs teltoplevelse med panoramaudsigt til skovens dyb.
Kystnær romantik: Book en strandhytte, hvor havets brusen er soundtrack til jeres kærlighedshistorie.
Privat ø-eventyr: Tag til en isoleret ø, der tilbyder den ultimative romantiske flugt.
Søens spejling: Prøv en charmerende hytte ved søen, perfekt for morgendukkerter og solnedgangsbeundring.
Bakketoppens udsigt: Lej en hytte med udsigt, hvor I kan nyde stjerneskud og naturlig ro.

Skab mindernes mosaik med romantisk glamping

Romantisk glamping er ikke blot en flugt fra hverdagen; det er en dybdegående rejse ind i hjertet af jeres forhold. Det er en chance for at genopdage hinanden og oplade batterierne uden forstyrrelser. Hvor I kan fokusere fuldt ud på jeres forhold og de små øjeblikke, der gør livet så rigt. Ved at vælge en romantisk overnatning i naturen, inviterer I ikke blot eventyr ind i jeres liv, men også en dybere forståelse og værdsættelse for hinanden.

Oplevelser for par, trænger til at kigge hinanden dybt i øjnene

Hver romantisk glamping-destination tilbyder unikke oplevelser for par – fra stille morgener, hvor duggen stadig ligger på bladene, til aftener ved bålet eller i vildmarksbadet under en stjernehimmel. Det er disse øjeblikke, der skaber en følelse af eventyr og samhørighed. Uanset om I vælger at tilbringe tiden med at udforske lokale vandrestier, nyde hinandens selskab i en hyggelig romantisk hytte, eller simpelthen slappe af og genopdage jeres kærlighed i en luksuriøs trætophytte, vil romantisk glamping give jer mulighed for at leve fuldt ud i nuet sammen.

Sådan planlægger I jeres romantiskee miniferie

Når I planlægger jeres romantiske weekendophold, er det vigtigt at overveje, hvad der taler mest til jer som par. Er det stilheden og isolationen ved en romantisk hytte langt fra civilisationen, eller er det spændingen ved et mikroeventyr, der lokker? Uanset hvad, sikrer romantisk glamping en balance mellem eventyr og afslapning, hvilket gør det til den ideelle forlængede weekend for par, der søger dybde og kvalitet i deres tid sammen.

Det er de delte øjeblikke og den uforstyrrede tid sammen, der gør jeres romantiske get-away uforglemmelig.

Se også ophold med vildmarksbad

Scroll to Top