Glamping med vildmarksbad

Ønsker I at komme på glamping med vildmarksbad, har vi her samlet en oversigt over Danmarks mest unikke og populære ophold. Et vildmarksbad er en stor oplevelse for både børn og voksne, men kan også danne rammerne for en romantisk weekend i nærværende tosomhed. At sidde i et varmt vildmarksbad med et vinglas på kanten i komplet uforstyrret natur er en oplevelse i særklasse. Book en ægte vildmarksbad-oplevelse med wellness under åben himmel.

1) Glashytterne - Naturovernatning i absolut særklasse

Anmelderrost af tidligere gæster

Oplev en glashytte, der er værd at køre efter! Glashytten byder på et luksuriøst ophold med en one-of-a-kind panoramaudsigt direkte fra dobbeltsengen, hvor I har uhindret udsyn til himmel, skov og dyreliv, og får 100 % uforstyrrethed. Lækker kvalitetsmorgenmad fra lokale producenter samt te og kaffe er inkluderet i prisen, hvor et fint udvalg af lokal øl og sodavand desuden kan tilkøbes. Nyd faciliteter som vildmarksbad, aircondition, elektricitet, varmt vand, toilet og WiFi. Opholdet byder på alt i komfort, lige fra badekar, håndklæder og behagelig seng og linned. Trænger I til at kigge hinanden dybt i øjnene, er dette sted for 2 personer ét af de mest oplagte ophold I finder til ro og fordybelse.

2) Skurvognen Sol-Fora: Luksus med vildmarksbad og udsigt

Anmelderrost af tidligere gæster

Oplev glamping midt i et flor af vilde blomster og solsikker på toppen af bakken med udsigt over Nørreådalen. Her står en charmerende, indrettet skurvogn med seng, lille køkken og en væg af vinduer mod dalen. Nyd en flaske isvin fra den lokale vingård på terrassen eller i jeres eget vildmarksbad med den smukkeste solnedgang i vest. Vågn op i bløde senge omgivet af natur og start dagen med en skøn morgenmad, og tilbered jeres medbragte aftensmad på bål med køkkengrej i vognen. Udforsk naturen i området, fisk i Nørreåen og Gudenåen, eller besøg Nationalpark Fussingø. Den fantastiske træterrassen er udstyret med loungestole, hængekøje og bålsted. Brænde kan desuden tilkøbes for 50 kr., og I kan bruge alt det, I vil. Hvis ordet “idyl” var et sted, ville det være her. 

3) Udsigts Shelteren med sauna, vildmarksbad, sø og orangeri

Anmelderrost af tidligere gæster

Oplev det ultimative begreb af luksus og shelter på dette ophold, hvor idyl og total uforstyrrethed venter jer. Udsigts shelteret er smukt indrettet med hyggeting, lyskæder og myggenet og tilbyder en komfortabel dobbeltseng med Wellpure madras, dyner, puder og ekstra tæpper, samt en betagende udsigt over den stille sø og naboens fredelige køer. For ekstra forkælelse kan I tilkøbe adgang til vores eksklusive Wellness & Spa, hvor I får hele spaområdet og vores stemningsfulde orangeri for jer selv – en oplevelse vores gæster har elsket! Udearealet har en charmerende bålplads med diverse grilltilbehør, samt behagelige stole og et bord-bænkesæt til hyggelige stunder under stjernerne. Moderne faciliteter som toilet, bad og et udekøkken med køleskab, kaffe, te og elkedel ligger en kort gåtur væk fra shelteren. Her får I natur og luksus i en smuk sammenblanding.

4) Bøgebjerg dome - Fredsommelig luksus midt i skoven

Anmelderrost af tidligere gæster

Velkommen til Bøgebjerg dome, hvor hverdagens pligter glider i baggrunden, og roen får plads til at trives. Vores stilfulde kubel dome tilbyder en luksuriøs glampingoplevelse for op til 4 personer med komfortable senge, et lille te-køkken, og et badeværelse med brus og hårtørrer. Udenfor kan du nyde dit eget vildmarksbad, en privat terrasse med hængekøje og en bålplads. En sti leder til Bøgebjergs top, 112 meter over havet, for fantastiske udsigter og fredfyldte stunder. For ekstra afslapning kan du besøge den lille sø. Med gratis WiFi og moderne faciliteter som el-kedel og køleskab, er alt, hvad du behøver, lige ved hånden. Her på Bøgebjerg dome handler det om at sige pyt og lade naturen omfavne dig.

5) Luksus skurvognen Granly med vildmarksbad og privat idyl

Anmelderrost af tidligere gæster

Vi byder jer velkommen til vores unikke lille glampingvogn med vildmarksbad og skov i ryggen. Den charmerende luksus-skurvogn ligger idyllisk med udsigt over skov og eng, og indenfor finder I en komfortabel seng og hyggelige loungestole. Udenfor venter en skøn terrasse med privat vildmarksbad, som vi forvarmer til jer. Vi tilbyder også en lækker morgenmadsanretning med blandt andet frisklagte æg, vesterhavsost og morgenboller. Jeres medbragte aftensmad kan tilberedes over bål eller i det lille køkken. Vi forkæler jer med en flaske isvin fra den lokale vingård og sørger for en 2-liters flaske vand ved ankomsten. Brænde kan tilkøbes for 50 kr. på stedet. Slap af på terrassen med loungestole og bålplads, og lad roen og naturen omfavne jer. Vores tidligere gæster har rost opholdet til skyerne.

Glamping med vildmarksbad – når det virkelig skal være lidt eventyrsagtigt

Velkommen til en unik oplevelse, hvor luksus og natur danner par. Glamping med vildmarksbad tilbyder spa under åben stjernehimmel – en perfekt flugt fra hverdagen, hvor overnatningsmuligheder i de mest idylliske og skjulte hjørner af Danmark gemmer sig. Her kan I udforske små hemmelige perler, der lover en uforglemmelig oplevelse langt væk fra de almindelige turistfælder.

  • Alle årstider
  • Ultimativ afslapning
  • Romantisk
  • Hyggeligt

Er I mere til sauna eller saunagus? Så læs mere om hvad glamping med sauna kan tilbyde her.

Der er virkelig kræset på de unikke overnatningssteder

Besøg et af de mange private steder, hvor værter har kræset om hver en lille detalje for at tilbyde netop dig en magisk og helt personlig oplevelse, uden sammenligning. Få eksempelvis serveret lækker gourmet brunch mens du og din udkårne dypper tåspidser i den lille sø, og vandet i vildmarksbadet stille varmes op. I er omgivet af privatliv, naturens ro og med alle bekvemmeligheder inden for rækkevide.

Magiske hytter med udendørsspa: Jeres private afslapningshelle

I behøver ikke nødvendigvis bo i en hytte for også at nyde godt af et tilhørende vildmarksbad. I kan også vælge at bo i et charmerende glamping telt, en glaskupel, en gammel cirkusvogn, en trætophytte eller noget helt femte. Det er op til jer.

Vores nøje udvalgte hytter med vildmarksbad er skabt for at tilbyde den ultimative afslapningsoplevelse. Disse skjulte perler er placeret ved små skovsøer, i værternes baghaver, i skovreservater, på marker og mange andre idylliske lokationer. Dette er din billet til en verden, hvor stilhed, fordybelse, og naturforbindelse er i centrum. Når du synker ned i det varme vand, omgivet af naturskønne vidundere, får du den ægte dybe vildmarksbad oplevelse.

Køb dit eget vildmarksbad – se nogle udvalgte luksusmodeller her

Hvad er et vildmarksbad egentlig?

Et vildmarksbad er essensen af denne unikke glampingoplevelse, der kombinerer velvære med naturens æstetik. Vildmarksbadet er oftest fremstillet af holdbart træ og er typisk designet til at rumme mellem 2-8 personer. Et vildmarksbad kan benyttes uanset årstiden og skal der sætte ekstra fut under hyggen, kan en lækker cocktail eller et glas rødvin på kanten anbefales.

Opvarmning og funktionalitet

Den traditionelle opvarmning foregår via en brændeovn, som tilføjer en autentiske atmosfære, og skaber en oplevelse der er både rustik og luksuriøs. Den unikke opvarmningsproces sikrer, at turen i trækaret bliver en sanseberiget oplevelse. Flere udendørs spa i de mere moderne tider opvarmes dog med el, så opvarmningsmetoden varierer alt efter type. Det varme vand giver ikke kun fysisk velvære ved at reducere stress og forbedre blodcirkulationen, men skaber også en hyggelig atmosfære, der indbyder til ro, lange snakke eller bare komplet afslapning i naturens skød.

Fra romantiske getaways til venneudflugter

Uanset om du søger en romantisk getaway eller en mindeværdig tur med venner, er glamping med vildmarksbad den ideelle løsning. Disse hytter og ophold er skræddersyet til at give wow-effekt samt bidrage med en perfekt blanding af eventyr, afslapning og luksus. Opholdet kan slet ikke sammenlignes med andre klassiske ophold, hvor alt er poleret, hamrende dyrt og gæster stuves tæt sammen på værelser ved siden af hinanden. På glampingtur er der kun jer og alle jeres oplevelser.

Oplevelsen til alle årstider

Glamping med vildmarksbad er en oplevelse, der transcenderer årstiderne. Om sommeren lægger de lange dage og lune aftener op til udendørs aktiviteter og afslapning under åben himmel. Om vinteren forvandler sneklædte landskaber og smukke stjerneklare nætter dine overnatninger med vildmarksbad til magiske oplevelser, hvor du kan nyde naturens ro og skønhed i varmt, boblende vand.

Udforsk vores udvalg af hytter med vildmarksbad og få en helt unik oplevelse med kæresten eller eventuel en mindefuld tur med veninderne.

Se flere hytter med vildmarksbad her 

Scroll to Top