Glamping i trætophuse

En overnatning oppe i én af Danmarks eksklusive trætophytter er en helt unik oplevelse uden sidestykke. Sov i en skøn, komfortabel seng og vågn op til morgenkaffe og lækker brunch med udsigt over trækronerne. Når trangen til et afbræk fra den daglige trummerum banker på, enten med sine børn eller partner, er denne slags overnatning et idéelt valg. Vi har samlet en oversigt over de mest populære udbud her.

1) Funky Forrest - overdådig trætop-arkitektur

Anmelderrost af tidligere gæster

Helt unik overnatning i kanten af skoven med panoramaudsigt. Trætophuset tilbyder komfortable senge med sengelinned, dyner og puder, samt sauna, madlavningsfaciliteter inklusiv køleskab. Der er privat toilet, bruser og håndklæder. Trætophuset har plads til 4 personer og Birkehytten til 2 – totalt 6 personer. Opvarmes i de kolde måneder. Beliggende i en naturskøn landsby i Midtjylland med kort afstand til indkøb og transport. Der er værnet om privatlivets fred, hvor nærmeste nabo er et smukt 100 år gamle egetræ.

2) Det lille grønne hus - eventyrlig luksus i trætoppen

Anmelderrost af tidligere gæster

glamping trætophyte

Oplev en eventyrlig getaway i en trætophytte med plads til 2 voksne og 2 børn. Inkluderet er luksuriøs morgenmad serveret i trætoppen, kaffe/te og snacks om eftermiddagen, samt håndklæder og sengetøj. Nyd aktiviteter som varmt udendørs brusebad, picnic i trækronen, hestevognstur, tandemcykeltur, brændovnshygge, og lavendel-fodbad. Mulighed for autentisk vietnamesisk 3-retters middag. Hytten er opvarmet i de kolde måneder og rummer alle bekvemmeligheder.

3) Turtelduen med udkig til stjerner og nordlys

Anmelderrost af tidligere gæster

Turteldue-hytten, højt placeret i terrænet, tilbyder romantik og naturudsigt. Hytten er 34 m² med hems, varmepumpe/aircondition, køkken med køleskab, miniovn, elkedel, bad, og bruser. Faciliteter inkluderer sengelinned, håndklæder, rengøring, og morgenmadspakke. Nyd panoramaudsigt, nordlys, rovfugle og rådyr. Inkluderer adgang til overdækket bålhytte og bålsted. Plads til 2 personer, med opredning for 3 ekstra. Indkøb 2 km væk. Ekstra faciliteter: varmt vand, elektricitet, wifi, picnicbord, gratis parkering og offentlig transport. 

4) Artistic Treehouse på økologisk bondegård

Anmelderrost af tidligere gæster

Tag på en utraditionel mini bondegårdsferie med overnatning i en charmerende trætopshytte på en økologisk gård med får, grise, vingård, frugttræer og grøntsager. Nyd panoramisk udsigt fra den private terrasse, en komfortabel seng, brændeovn. Elektrisk lagen og tykke dyner er klar hvis natten er kold. Hytten har privat toilet og brusebad. Brug køkkenet i vineriet eller lav mad over bål. Udforsk gården, hils på dyrene, køb ægte bondegårdsprodukter, skovvandring eller prøv mountainbiking og golf. Inkluderet er sengelinned, håndklæder, varmt vand, elektricitet, og fælleskøkken. Ideelt for natur- og dyreelskere.

5) Uforglemmelig glamping i trætoppende

Anmelderrost af tidligere gæster

Oplev afslapning og hygge i vores unikke trætopshelter, højt oppe blandt trækronerne. På underetagen er der både grill, bålplads og gode møbler. Udsigten over marker og skov er utrolig smuk. Trætophytten har udekøkken og fede hængekøjer til et eftermiddagshvil med afslapning i naturen. Faciliteter inkluderer desuden bruser, elkedel, drikkevand, dyner og puder, brætspil og essentielle toiletartikler.  Perfekt for naturentusiaster. På dette ophold får du meget for en lille pris.

Hvad er glamping i trætophytter?

Glamping i trætophytter kombinerer luksus fra moderne indkvartering med den magiske følelse af at opholde sig i et træhus, som mange husker fra barndommen. En overnatning i en trætophytte er ideel for både familier på eventyr eller par, der ønsker et romantisk get-a-way. Mange trætophytter har egen private terrasse med skøn udsigt. Dertil er det ofte muligt at bestille lækker gourmetmad, så I kan blive forkælet med uden at forlade trætop-oasen. Med moderne faciliteter som komfortable senge, private badeværelser og hyggelige indretninger, tilbyder glamping i trætophytter en uforglemmelig oplevelse.

Overnat oppe i trækronerne

Trætophytter er ofte placeret i naturskønne områder, hvilket gør det nemt at tage på vandreture, cykelture eller bare nyde roen og stilheden. Derudover er trætophytter ofte mere private end andre glamping muligheder, hvilket giver en intim og afslappende atmosfære. Fordelene ved at vælge glamping i trætophuse frem for andre typer ophold er den ultimative ro man sjældent oplever andre steder, samt den skønne autentiske du-og-jeg følelse som naturen kan bidrage til.

Målgrupper for glamping i trætophytter

Glamping i trætophytterne appellerer til en bred målgruppe. Det er ideelt for par, der søger en romantisk overnatning, familier og børn, der ønsker en unik ferieoplevelse, og eventyrlystne rejsende, der elsker naturen, men ikke ønsker at gå på kompromis med komforten. Trætophytter er også perfekte for dem, der bare ønsker at prøve noget nyt og anderledes, og for dem, der værdsætter bæredygtighed og miljøvenlig indkvartering.

Derfor er det helt magisk at sove i et trætophus

Når du vælger glamping i trætophuse, får du med garanti en unik og mindeværdig oplevelse. Forestil dig at vågne op til solopgangen, der filtreres gennem træernes blade, og at falde i søvn til lyden af naturens natlige symfoni. Trætophytter tilbyder en perfekt balance mellem eventyr og komfort, med hyggelige indretninger, bløde senge og dagligdagens bekvemligheder. At sove højt oppe i trækronerne kan noget specielt og I vil helt sikkert få en wow-oplevelse ved solnedgang eller når I nyder et køligt glas vin på teressen, hævet over skov og marker.

Faciliteter og bekvemmeligheder i trætophuse til både børn og voksne

Glamping i trætophytter betyder ikke at gå på kompromis med komforten. Moderne trætophytter er udstyret med alt, hvad du behøver for et behageligt ophold. Dette inkluderer komfortable senge, ofte er der bad eller sågar et badeværelse installeret og du finder alt i køkkenudstyr og nogle steder endda med inkluderet spabad, sauna og med gourmet mad.

Hvorfor vælge glamping i trætophytter frem for andre ophold?

Der er mange grunde til at vælge glamping i trætophytter frem for andre former for indkvartering, alt efter hvad formålet er med jeres overnatning. For det første er naturoplevelse makset helt ud. Det er også en ultra miljøvenlig måde at rejse på, da mange trætophytter er bygget af bæredygtige materialer og har minimal påvirkning på deres omgivelser. Derudover er det en fantastisk måde at koble af fra den travle hverdag og genoplade dine batterier i rolige og naturskønne omgivelser.

Hold en bæredygtig og miljøvenlig ferie

De fleste trætophytter er bygget af træ og dermed designet med bæredygtighed for øje. Dette inkluderer brug af miljøvenlige materialer, energieffektive løsninger som solpaneler, og vandbesparende teknologier. Ved at vælge glamping i en trætophytte bidrager du til en mere bæredygtig rejseform, der respekterer og beskytter naturen.

Planlæg din glamping tur i trætophuse

At planlægge glampingturen ud til et af landets trætophuse er enkelt og ligetil. Start med at vælge den destination, der tiltaler dig mest, og find derefter en trætophytte, der passer til dine behov og ønsker. Husk at tjekke faciliteterne og anmeldelser fra tidligere gæster for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. Når du har booket, kan du begynde at glæde dig til en uforglemmelig ferieoplevelse, hvor komfort og natur går hånd i hånd. Medbring en ekstra trøje til aftnerne og pak evt. et par gode vandresko, hvis I skal ud og udforske nærområdet til fods.

Se flere trætophuse her

Scroll to Top