Om danskglamping.dk

En kærlighed til glamping-konceptet

Den store vision med dette website er, at skabe en oversigt over de mest unikke og besøgsværdige glampingophold i Danmark. Glamping, som består af både glamour og camping, kan noget som et hotel eller kroophold ikke kan. Glamping giver ro, nærvær og forbundethed med naturen. Glamping er miljøvenligt, autentisk samt anderledes, og konceptet vinder mere og mere frem. Det er vi naturligtvis rigtig glade for og vi håber at kunne være med til at inspirere andre til at kaste sig ud i et glamping eventyr.

Websitet er finansieret af sponsorerede links

Det betyder at vi kan modtage en mindre kommision på de ophold vi henviser til, hvis du foretager et køb hos udbyderen. Det er vigtigt at nævne, at dette på ingen måde påvirker prisen du betaler for et givent ophold.

Kvalitet er et af vores fokuspunkter og vi håndplukker derfor alle de glampingtilbud du kan finde på her på websitet. Vi har gjort det nemt for vores brugere at filtrere efter netop den slags glampingkategori de søger samt i hvilken landsdel. Vi håber du får en god oplevelse på siden - og ikke mindst får nogle skønne glampingoplevelser.

Hele Danmark

Find glampingophold på Sjælland, Fyn, Jylland og de danske øer.

De bedste ophold

Håndpluggede glampingspots som andre har sagt "god" for.

Pålidelige udbydere

Vi henviser kun til troværdige udbydere så du er i sikre hænder.

danskglamping logo i sort og uden baggrund

Det er vores håb at flere kommer mere ud i naturen og samtidigt får skabt gode minder med dem de holder af. Glamping er ikke kun aktuelt om sommeren, men faktisk hele året rundt, og vil med garanti vække spænding hos både de voksne, de små og sågar de firbenede familiemedlemmer. Så pak du bare børn, hund og mormor sammen, og kom afsted.

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan vi kontaktes her.

Vi støtter

co2-udledning.dk
affald-i-naturen.dk
truede-dyrearter.dk
sortering-af-affald.dk
vilde-blomster.dk
plastik-i-havet.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
miljøvenlige-produkter.dk
teknologisk-udvikling.dk
sikker-nethandel.dk
undgå-madspild.dk
miljørigtig-kørsel.dk
Scroll to Top