Glamping lokationer

Bedste glampinglokationer i hele Danmark

Hvad end du søger glamping på Sjælland, Jylland, Fyn eller alle de dejlige danske øer, så har vi samlet de mest spændende
og anmelderroste ophold, der er værd at køre efter. 

Glamping i Jylland

I Jylland kan I opleve alt fra det vilde Vesterhav til skovens stille ro. Med en bred vifte af nationalparker og naturreservater er Jylland et oplagt valg for dem, der søger både eventyr og afslapning i unikke omgivelser. Ideelt til aktive ferier eller en rolig flugt fra hverdagen.

Glamping på Sjælland

På Sjælland kan I opleve både storslået natur og byens nærhed. Fra de tætte skove i Nordsjælland til de majestætiske klinter ved Møns Klint, er mulighederne mange. Perfekt til jer, der ønsker en kombination af ro og kultur, med spændende udflugter i nærheden af København.

Glamping på Fyn

På Fyn venter frodige landskaber, hyggelige landsbyer og historiske slotte. Her kan I kombinere naturoplevelser med afslapning, mens I udforsker øens smukke kystlinjer og rolige stier. Glamping på Fyn er perfekt til en romantisk getaway eller en familieferie i idylliske omgivelser.

Glamping på de danske øer

De danske øer byder på naturskønne oaser, hvor havet og naturen smelter sammen. Uanset om I besøger Bornholm, Samsø eller Ærø, vil I opleve ø-livets særlige ro og frihed. Perfekt til jer, der søger en afsides glampingoplevelse, hvor I virkelig kan koble af fra hverdagen.

Glampinglokationer i Danmark – find den perfekte destination

Danmark byder på en bred vifte af naturskønne og idylliske glampinglokationer, spredt ud over hele landet. Uanset om I drømmer om en hyggelig weekend i skoven, en ferie ved vandet eller en afsidesliggende oase, så kan I finde den perfekte glampingdestination på Sjælland, Jylland, Fyn eller en af de smukke danske øer. Hver region byder på sine egne unikke naturperler og oplevelser, der gør det nemt at finde det rette sted til jeres glampingophold. Læs videre for at få et indblik i, hvad hver region har at byde på.

Glamping på Sjælland – dramatiske klinter og Nordsjællands tætte skove

Sjælland tilbyder en række smukke glampingoplevelser i nærheden af både storbyliv og uberørt natur. Fra Nordsjællands frodige skove til de hvide klinter ved Møns Klint, er der mange unikke steder at vælge imellem. Glamping på Sjælland henvender sig til jer, der ønsker nem adgang til aktiviteter som vandreture, cykelture og kystnære naturoplevelser. På Sjælland kan I kombinere en luksuriøs naturoplevelse med en smuttur til København, hvor kultur, shopping og gastronomi kun er en kort køretur væk.

Sjælland er en oplagt destination hele året rundt – om sommeren er strandene langs kysterne populære, mens efterårsferien byder på smukke skovture med gyldne farver. Vinteren bringer hyggelige glampingoplevelser, hvor I kan nyde den rolige, vinterdækkede natur.

Se glampingophold på Sjælland her

Glamping i Jylland – Vesterhavets vilde bølger og skovens dybe stilhed

Jylland byder på en utrolig mangfoldighed i landskabet og har noget for enhver smag. Her kan I opleve alt fra Vesterhavets rå, vilde natur til de dybe skove og rolige søer i det midtjyske landskab. Jylland er også kendt for sine mange nationalparker, såsom Nationalpark Thy og Nationalpark Mols Bjerge, som giver mulighed for en helt særlig og autentisk glampingoplevelse.

Jylland er ideelt til dem, der søger natur og ro, men det er også velegnet til familier, der ønsker et aktivt ferieophold med børnevenlige aktiviteter som strandture, vandre- og cykelture eller besøg i forlystelsesparker som Legoland og Djurs Sommerland. Sommermånederne er populære til strandglamping langs vestkysten, mens efterår og vinter bringer en helt særlig stemning i de skovklædte områder og nationalparker, hvor I kan nyde roen og den storslåede natur.

Se glampingophold i Jylland her

Glamping på Fyn – Danmarks grønne hjerte

Fyn, også kendt som Danmarks have, er kendt for sit smukke, bølgende landskab med grønne marker, gamle herregårde og små, hyggelige landsbyer. Glamping på Fyn giver jer en afslappet oplevelse, hvor I kan nyde naturens ro og stilhed, mens I bor i komfortable omgivelser tæt på både skov og vand. Fyn byder på en række idylliske glampingsteder, hvor I kan udforske de mange kyststrækninger, besøge historiske slotte eller tage på eventyr på de mange cykelstier, der snor sig gennem landskabet.

Fyn er ideel til et glampingophold om sommeren, hvor I kan tage på strandture eller besøge øens mange seværdigheder. Efterårsferien er også et skønt tidspunkt at besøge Fyn, hvor I kan tage på hyggelige gåture gennem de farverige skove og nyde lokale, kulinariske oplevelser. For familier er Fyn perfekt til korte getaways, mens par kan finde afsidesliggende glampingsteder med masser af romantik.

Se glampingophold på Fyn her

Glamping på de danske øer – oplev ø-livets enestående vipe

Hvis I drømmer om en glampingoplevelse lidt væk fra fastlandet, er de danske øer et fantastisk valg. Øer som Bornholm, Langeland, Læsø, Samsø og Ærø tilbyder alle enestående glampingmuligheder, hvor I virkelig kan komme tæt på naturen og mærke ø-livets ro. Hver ø har sin egen charme og byder på noget forskelligt, alt efter hvad I søger. På Bornholm kan I nyde dramatisk klippekyst og de smukke, hvide strande, mens øer som Samsø og Ærø lokker med deres hyggelige landsbyer, marker og kystnære idyl.

Øerne er oplagte at besøge om sommeren, hvor I kan tage på opdagelse i øens mange naturperler, cykle rundt og nyde lange, varme dage ved stranden. Men selv uden for højsæsonen er øerne en oplevelse værd – i efteråret kan I finde ro og stilhed i de små kystbyer, og om vinteren kan et glampingophold på en ø være en hyggelig og anderledes måde at fejre jul eller nytår på sammen med venner eller familie.

Se glampingophold på de danske øer her

Uanset hvilken region I vælger til jeres næste glampingeventyr, venter der en unik oplevelse, hvor naturens skønhed møder luksuriøs komfort. Hver lokation byder på sine egne særlige oplevelser, og I kan altid finde det perfekte sted til netop jeres behov, hvad enten det er en sommerferie med børnene, en romantisk weekend eller en festlig fejring af nytår med venner eller kollegaer. Glamping i Danmark tilbyder noget for enhver smag, og alle fire regioner byder på fantastiske oplevelser året rundt.

Scroll to Top