Anderledes overnatninger du ALDRIG har prøvet før

Prøv en helt igennem unik overnatning, der totalt sprænger rammerne for hvad du har prøvet før. Her får du mulighed for virkelig at skabe nogle minder med børnene, din udkårne, venner eller andre, med oplevelser I vil tale længe om og som helt sikkert vil gøre store indtryk. Overnatningsmuligheder findes der masser af, men de der helt særlige og anderledes overnatninger med et skævt twist, dem finder du her.

1) Overnat i en grotte! En fredet kalkgrube 60 meter under jorden

Anmelderrost af tidligere gæster

Oplev en overnatning, der sprænger rammerne for det almindelige – en oplevelse så unik, at den kun findes ét sted i Danmark! I hjertet af Daugbjerg Kalkgruber, 60 meter under jorden, venter en atmosfæremættet hule, hvor du kan slippe væk fra hverdagens stress og forsvinde ind i en magisk og anderledes underverden. Omgivet af tusindvis af års historie i den håndgravede grotte, står solsenge med hynder og dyner klar til at give dig en uforglemmelig nat i de gamle gruber. Gør stemningen endnu mere speciel med stearinlys eller en batteridrevet lyskæde, og lad roen sænke sig i kalkgrubens dunkle, kølige dyb. Det er en overnatning for dem, der tør at udforske det ukendte og længes efter noget virkelig ekstraordinært. Og ja, hunde er selvfølgelig også velkomne til at tage del i dette enestående eventyr!

2) Overnat i et fængsel! Det nedlagte Horsens Statsfængsel

Anmelderrost af tidligere gæster

Sov bag tremmer og få en nat i det legendariske Horsens Statsfængsel! Hver celle er unik og har et citat, der fortæller om en tidligere indsats liv bag murerne. Tag børnene med på en spændende rejse gennem fængslets historie, hvor I kan høre fascinerende røverhistorier om flugtforsøg og livet bag lås og slå. Fængslet blev nedlagt i 2006, men nu får I muligheden for at opleve, hvordan det var at “ruske tremmer” i Danmarks mest berygtede fængsel. Overnat i autentiske celler med moderne faciliteter, hvor der er tænkt på det hele. I kan også udforske det spændende fængselsmuseum. Dette er en uforglemmelig overnatning, der kombinerer historie, spænding og noget helt unikt – en oplevelse, I ikke finder andre steder!

3) Glamping i Alpaca-park med panorama udsigt

Anmelderrost af tidligere gæster

romantisk glamping i alpaca park

Oplev et romantisk glampingophold i Alpacapark, hvor I overnatter i en luksuriøs panoramahytte med fantastisk udsigt over alpacafolde og sø. Hytten er smagfuldt indrettet, opvarmet, og perfekt til både sommer og vinter til 2-3 personer. Her får I ro, nærhed til naturen, og mulighed for at følge alpacaernes liv på tæt hold. Der kan tilkøbes forplejning til opholdet, hvis I ønsker lidt ekstra luksus. Fælles bad og toilet findes kun få meter fra hytten. Gratis parkering og nem adgang til offentlig transport. Der findes flere forskellige ophold hos den enkelte udbyder.

Unikker overnatningsmuligheder du slet ikke anede eksisterede!

Skal du og familien virkelig have en på opleveren, så skal I prøve en overnatning et fuldstændigt unikt sted, som adskiller sig markant fra alt andet I nogensinde har prøvet. Sov for eksempel i et fængsel og få en fornemmelse af fortidens rædsler blandt de indsatte, eller tør du overnatte i en grotte langt under jorden? uden elektricitet – og måske er der flagermus! Det er oplevelser som disse vi husker og tænker tilbage på, og den slags mindre der skaber stærke bånd blandt mennesker. Så tag ja-hatten på og book et ophold der er helt utraditionelt, men sindssygt fedt og spændende på sin helt egen måde. 

De anderledes overnatningsformer egner sig både til børn og vokse, venindeture, firmature og alt midt imellem. Slip skærmene og giv jer selv nogle helt særlige oplevelser, som man skal lede længe efter. Danskglamping.dk samler de mest unikke overnatninger her på siden så du blot skal udvælge, hvilke du finder mest interessante. 

Scroll to Top