Få det vildmarksbad du drømmer om

Oplev ultimativ afslapning med dit eget vildmarksbad i haven. Uanset om du vælger en brændefyret eller elektrisk vildmarksbad, kan du skabe din egen wellness-oase året rundt. Et vildmarksbad giver en autentisk og luksuriøs oplevelse, hvor varme og natur smelter sammen.

Opgrader haven med et lækkert vildmarksbad

Med et vildmarksbad får du både en plads til afslapning og skønne wellness oplevelser med gæster eller kærligheden i dit liv. Tilføj bobler, lys og andre funktioner for at skabe et eksklusivt udendørs spa. 

Sort edition

Sort vildmarksbad med inbygget ovn, glasfiber indsats og thermowood. Ø 200 cm, hurtig opvarmning.

Lys grantræ

Smukt vildmarksbad i træ, 40 mm grantræ med trappe, fås i Ø 160, 180 og 200 cm. Plads til 2-6 pers.

Deluxe

 Plads til 4-5 personer, Ø 200 cm, leveres færdigsamlet med kran. Topkvalitets hot tub.

Hexagonal / 8-kant

XL kar med plads til 6-8 pers. i flot hexagonal form. Varmebehandlet grantræ og med glasfiber kerne.

Ovalt kar til 2 pers.

Deluxe vildmarksbad til 800 l med  glasfiber indsats, støbte bænke, udvendig ovn og flot trappe.

Ø 180 cm

Med PVC inddækning og indbygget ovn, færdigsamlet. Trælåg er inkluderet.

Overfladeskimmer

Overfladeskimmerpumpe til vildmarksbade , som filtrerer vandet. Flow rate 2 m3/timen.

Start sæt

Alle nødvendige plejemidler til at holde vandet rent og indbydende. Inklusiv informativ guide.

Udendørs badekar

Gardentup badekar til udendørsbrug i olyethylene til både varme og iskolde bade. Fås i 5 farver.

Skab dit eget wellness- og glampingparadis med et vildmarksbad

At investere i et vildmarksbad er ikke blot en investering i luksus og velvære – det kan også skabe en unik oplevelse for dig og dine gæster. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller tilbyde et luksuriøst glampingophold, er et vildmarksbad den perfekte tilføjelse til enhver have eller udendørsareal. Her får du alt, hvad du skal vide om typer, materialer, vedligeholdelse og funktioner, så du kan træffe det rigtige valg.

Hvad er et vildmarksbad, og hvorfor er det så populært?

Et vildmarksbad er en udendørs badeoplevelse, der kombinerer naturens ro med luksuriøs komfort. Mange vælger et brændefyret vildmarksbad for den autentiske oplevelse, hvor du selv styrer varmen, mens andre foretrækker et vildmarksbad med el, hvor komforten er i højsædet med nem opvarmning. Vildmarksbade er populære, fordi de ikke kun fungerer som afslapning, men også som en måde at bringe familie og venner sammen.

I Danmark har efterspørgslen på vildmarksbade været stigende, især blandt dem, der ønsker at skabe deres eget lille wellness-paradis hjemme i haven. Og med muligheden for at integrere et vildmarksbad i et glampingophold kan du også skabe en potentiel indtægtskilde ved at tilbyde luksuriøse og unikke oplevelser til gæster.

Prøv evt. nogle vildmarksbade før du køber dit eget

Er du meget i tvivl om, hvilket vildmarksbad der er det helt rigtige for dig, så har du rig mulighed for at prøve nogle forskellige som dermed kan give dig et indtryk af hvad du bedst kan lide. Book blot et dejligt glampingophol, hvor du og eventuelt din udkårne, får en skøn overnatning eller forlænget weekend hos én af de mange værter, der tilbyder vildmarksbad til deres gæster. Find nogle af de mest populære glampingophold med vildmarksbad her.

Typer af vildmarksbade

Når du skal vælge et vildmarksbad, er der flere muligheder, der afhænger af både dit budget og dine præferencer.

Brændefyret vildmarksbad:

Dette er den klassiske løsning, hvor du bruger en vildmarksovn til at opvarme vandet ved hjælp af brænde. Det skaber en hyggelig og autentisk atmosfære, hvor du får fornemmelsen af at være tæt på naturen. Brændefyrede vildmarksbade kræver dog lidt mere vedligeholdelse og tid til opvarmning, men mange foretrækker denne naturlige opvarmningsmetode.

Vildmarksbad med el:

Hvis du foretrækker en hurtig og nem opvarmning, er et vildmarksbad elektrisk et godt valg. Her kan du nemt indstille temperaturen, og opvarmningen sker hurtigt, så du kan hoppe i vandet uden at vente. Elektriske vildmarksbade er også nemmere at vedligeholde, da de ikke kræver brænde eller optænding.

Vildmarksbad med gasovn:

Et vildmarksbad gas eller vildmarksbad med gasovn giver dig endnu en mulighed for hurtig opvarmning uden behov for elektricitet. Gasopvarmning er effektivt og miljøvenligt, og det er perfekt til dem, der ønsker et energibesparende alternativ til brænde eller el.

Materialevalg: Glasfiber eller træ?

Når det kommer til vildmarksbade, er materialet afgørende for både holdbarhed og æstetik. De mest almindelige materialer er træ og glasfiber, og hver har sine egne fordele.

Vildmarksbad i træ:

Den mest traditionelle form for vildmarksbad er lavet af træ, typisk af nordiske træsorter som gran eller lærk. Træbade har en naturlig charme og smelter flot ind i haven. Dog kræver de regelmæssig vedligeholdelse, da træet skal behandles for at modstå fugt og råd. Det kan være nødvendigt at oliere træet en gang om året for at sikre dets holdbarhed.

Vildmarksbad i glasfiber:

Glasfiber er et mere moderne valg, som kræver langt mindre vedligeholdelse. Et vildmarksbad glasfiber er både holdbart, let at rengøre og modstandsdygtigt over for vejrets påvirkninger. Det er derfor en populær løsning for dem, der ønsker en nem og praktisk løsning. Derudover kan du finde vildmarksbad glasfiber med bobler, der tilføjer et luksuriøst spa-element til din badeoplevelse.

Vildmarksbadets funktioner og ekstraudstyr

Når du vælger dit vildmarksbad, kan du tilpasse det med en række funktioner og ekstraudstyr for at forbedre din oplevelse.

Vildmarksbad med bobler:

Mange vildmarksbade kommer med indbyggede jets, der skaber en boblefunktion, ligesom en spa. Dette er ideelt, hvis du vil have en ekstra wellness-oplevelse.

Filterpumpe og sandfilter:

For at holde dit vildmarksbad rent og fri for snavs er det vigtigt at have en god filterpumpe eller et sandfilter til vildmarksbad. Disse systemer sikrer, at vandet forbliver klart, og reducerer behovet for hyppig vandudskiftning.

Lys og tilbehør:

Med lys til vildmarksbad kan du skabe en magisk stemning om aftenen. Overvej også praktisk tilbehør som en drinksholder til vildmarksbad, så du og dine gæster kan nyde en forfriskning, mens I slapper af i det varme vand.

Vedligeholdelse af vildmarksbad

For at få glæde af dit vildmarksbad i mange år kræver det regelmæssig vedligeholdelse. Her er nogle vigtige overvejelser:

  • Vandpleje:
    Det er vigtigt at holde vandet rent ved at bruge de rigtige produkter til vildmarksbad vandpleje. Dette inkluderer klor- eller saltvandsbehandling for at forhindre alger og bakterier i at vokse i vandet.
  • Rengøring:
    Glasfiberbade er nemmere at rengøre end træbade, men begge kræver, at du regelmæssigt fjerner snavs og tjekker vandkvaliteten. Et godt filtersystem til vildmarksbad hjælper med at fjerne snavs og holder vandet klart.
  • Vinterklargøring:
    Hvis du bruger dit vildmarksbad om vinteren, er det vigtigt at tømme og isolere det korrekt for at undgå frostskader. Der findes vinterpropper til vildmarksbad, som kan hjælpe med at beskytte rør og systemer mod frost.

Pris på vildmarksbad

Priserne på vildmarksbade varierer afhængigt af størrelse, materiale og ekstraudstyr. Her er en generel idé om, hvad du kan forvente:

Billigt vildmarksbad:

Hvis du leder efter et billigt vildmarksbad, kan du finde modeller fra omkring 10.000-15.000 kr. Disse vil ofte være simple modeller uden mange ekstra funktioner.

Luksuriøst vildmarksbad:

Hvis du går efter et vildmarksbad med bobler, lys og andre luksusfunktioner, kan prisen hurtigt komme op over 25.000-40.000 kr., afhængigt af materialevalg og funktioner. Et vildmarksbad glasfiber er ofte lidt dyrere end træmodeller, men kræver mindre vedligeholdelse.

Det er også værd at holde øje med vildmarksbad tilbud, hvor du kan gøre en god handel på både basismodeller og luksusudgaver.

Skab dit eget glampingophold – og tjen penge med dit vildmarksbad

Med et vildmarksbad kan du ikke kun skabe en wellness-oase for dig selv – du kan også omdanne din have til et glampingparadis for gæster. Vildmarksbade er en populær attraktion i glamping-miljøer, og mange gæster er villige til at betale ekstra for en unik oplevelse med adgang til et opvarmet bad under åben himmel.

Hvis du har plads til det, kan du indrette en del af din have som et glampingområde, hvor gæster kan leje sig ind og nyde et vildmarksbad som en del af pakken. Dette kan skabe en indtægtskilde og give dig mulighed for at dele glæden ved udendørs wellness med andre.

Helbredsmæssige fordele ved et vildmarksbad

Et vildmarksbad giver ikke kun en luksuriøs badeoplevelse – det har også en række sundhedsmæssige fordele. Det varme vand hjælper med at forbedre blodcirkulationen, lindre ømme muskler og reducere stress. Mange brugere oplever også, at regelmæssig brug af et vildmarksbad kan forbedre søvnkvaliteten og generelt velvære. Kombinationen af varmt vand og frisk luft gør vildmarksbadet til en fantastisk måde at koble af på efter en lang dag.

Gør drømmen til virkelighed – dit perfekte vildmarksbad venter

At investere i et vildmarksbad er en investering i både luksus, velvære og mulig indtjening. Uanset om du vælger et brændefyret, elektrisk eller gasopvarmet vildmarksbad, kan du skabe en unik wellness-oplevelse, der både løfter din egen hverdag og skaber muligheden for at tilbyde gæster en luksuriøs glampingoplevelse. Med de rette materialer og funktioner, såsom bobler, lys og effektiv filtrering, kan dit vildmarksbad blive et samlingspunkt for afslapning og nydelse i haven.

Sørg for at tage højde for både pris, vedligeholdelse, og hvilken type opvarmning der passer bedst til dit behov. Om det er en hyggelig aften med venner eller en afslappende stund for dig selv, vil et vildmarksbad altid give en følelse af luksus og ro. Med den stigende efterspørgsel efter wellnessprodukter og glamping-oplevelser kan det også fungere som en fremragende indtægtskilde, hvis du ønsker at dele din oase med betalende gæster.

Få mest muligt ud af dit vildmarksbad

At vælge det rigtige vildmarksbad handler ikke kun om pris og funktionalitet. Det handler om at skabe en helhedsoplevelse, der giver glæde i mange år. Med korrekt pleje, opvarmning og de rette funktioner kan du få et bad, der forvandler dine udendørs omgivelser til et privat wellness-center eller et eftertragtet glamping-destination.

Scroll to Top