sauna cube

Udendørs sauna – lad drømmen gå i opfyldelse

Forestil dig en rolig oase i din egen have, hvor din private udendørs sauna står klar til at give dig velvære året rundt. Uanset om du vælger en infrarød sauna eller en traditionel brændeovn, får du en dybdegående varme, der lindrer muskler, forbedrer blodcirkulationen og reducerer stress.

Skab din egen glamping oase med sauna-wellness

Tilpas saunaen præcis som du ønsker med tilpassede detaljer som glasdøre, specialvinduer og LED-belysning. Få den udendørs sauna du drømmer om og skab din helt egen wellness-oase – eller byd gæster velkommen til en luksuriøs glamping-oplevelse i din have.

Sauna Cube

Luksus Thermowood udesauna med fuld glasfront og plads til 4-6 personer. Leveres samlet.

Sauna Aurora

Skandinavisk håndværk og moderne design med L-formede bænke og sikkerheden i top.

Saunatønde

Eksklusiv saunatønde med en diameter på 200 cm. Æstæstisk og stilfuld, leveres samlet.

Saunahytte

Moderne have sauna produceret i kernegran og med panoraudsigt. Ovn med wi-fi tilkobling.

Moderne sauna

Sofistikeret sauna med LED lys under bænke og i loft. Lavet i grantræ med justerbar ventilation.

Design selv

Tilpas og design alt fra størrelse, materialer, .ovntype og ekstra funktioner

Sauna Hobbit

Skøn saunahytte i grantræ med to rum. Med elektrisk luksus cylinder ovn og bænke i elmetræ.

Sauna De Luxe

Eksklusiv og rummelig  sauna af højkvalitets termotræ med inponerende frontparti. 

Oplev infrarød sauna og alle dens teknologiske fordele

En infrarød sauna skiller sig ud ved at bruge infrarøde stråler til at varme kroppen op, hvilket giver en blidere og dybere varme. Dette gør infrarød sauna udendørs til et populært valg, da de er mere energieffektive og nemme at vedligeholde. En infrarød sauna 2 personer er perfekt til par, der ønsker en privat wellness-oplevelse, mens en infrarød sauna 4 personer giver plads til hele familien eller gæster på et glampingophold.

Infrarød teknologi er fuld af fordele:

  • Lavere energiforbrug
  • Skånsom varme, ideel til personer, der har svært ved at tåle høje temperaturer
  • Hurtig opvarmning, perfekt til spontane sauna-sessioner
  • Fremmer blodcirkulation og muskelafspænding
  • Ideel til både små og store familier

Hvad koster en sauna? Få overblik over pris og værdi her

Når du overvejer at købe sauna, spiller flere faktorer ind, når det kommer til prisen. Typen af ovn, størrelsen på saunaen, og de materialer, du vælger, påvirker prisen. En udendørs sauna pris kan variere afhængigt af, om du vælger en kompakt lille sauna udendørs, eller om du går efter en større, luksuriøs model som en sauna tønde. En sauna pris kan forventes at ligge mellem 20.000 kr. – 90.000 kr. alt efter hvordan du ønsker saunaen designet og hvilke funktionaliteter den skal indeholde.

Sauna prisen afhænger bl.a. af:

  • Størrelsen på saunaen (f.eks. sauna 2 personer eller større modeller)
  • Valget mellem el- eller brændeovn
  • Valg af specialvinduer, panoramaglas eller belysning
  • Træmaterialer som cedertræ eller fyrretræ, der har forskellig pris og holdbarhed

For dem, der ønsker at spare penge, kan det være en god idé at holde øje med diverse sauna tilbud, hvor du kan finde attraktive priser på både infrarøde saunaer og traditionelle saunaer. Da det kan være en stor investering at anskaffe sig en luksus sauna, kan der dermed være mange tusinde kroner at spare ved et godt tilbud.

Som alternativ kan du opleve den dejlige saunaoplevelse som gæst på forskellige glampingophold Danmark. Se blot vores bud på de 5 bedste steder for glamping med sauna, og du er godt på vej mod et ægte wellness eventyr. Her har du mulighed for at afprøve forskellige saunaer og på den måde spore dig ind på, hvordan din kommende drømme sauna skal bygges inden du køber den. En lang række værter tilbyder deres gæster en skøn og privat sauna som en del af opholds-oplevelsen.

Sauna tønde – hvorfor tøndedesign er populært

En sauna tønde – også kaldet en sauna cube, er ikke kun praktisk, men også en æstetisk tilføjelse til din have. Den runde form sikrer en hurtigere opvarmning, da luftvolumenet i tønden er mindre, hvilket gør den mere energieffektiv. Hvis du vælger en saunatønde med brændeovn, får du en autentisk saunaoplevelse, hvor du selv styrer varmen ved at tilføje træ. For mange er saunatønde udendørs en luksusdetalje i haven, som også øger boligens værdi.

Fordele ved en sauna tønde:

  • Rundt design for optimal varmefordeling
  • Hurtigere opvarmning end traditionelle saunaer
  • Æstetisk og kompakt – passer perfekt ind i små haver
  • Mulighed for både brænde- og elovn

Udendørs saunaer er en smuk symbiose af natur og teknologi

At have en udendørs sauna i haven er den ultimative luksus. Ikke kun for dig selv, men også som en perfekt tilføjelse til et glamping-setup, hvor gæster kan få en uforglemmelig wellness-oplevelse. Uanset om du vælger en udendørs sauna med brændeovn, eller en der kører på elektricitet, kan du skabe dit eget wellness-center midt i naturen. For dem med begrænset plads kan en lille udendørs sauna være det perfekte valg, da de leverer stor værdi på lidt plads.

Udendørs sauna funktioner:

  • Tilgængelig i mange størrelser, fra små sauna 2 personer til større saunaer
  • Mulighed for tilpasning med belysning, glasdøre og specialvinduer
  • Energieffektivitet med både el- og brændeovne, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit behov
  • Perfekt til året rundt brug, selv i de kolde vintermåneder

Skab dit eget glamping-ophold med sauna i haven, og tjen penge på overnattende gæster

Har du nogensinde overvejet at skabe dit eget glamping-ophold på din matrikel og tjen penge på overnattende gæster? Med en udendørs sauna kan du give dine gæster den ultimative wellness-oplevelse, og kombinere det med andre glamping-faciliteter. En infrarød sauna udendørs eller en klassisk sauna tønde vil imponere gæsterne og give dem en autentisk oplevelse af både natur og luksus. Perfekt til en hyggelig weekend eller som en del af en større festlighed, hvor du tilbyder noget ekstraordinært.

En sauna øger markant værdien på dit ophold, og er en efterspurgt facilitet blandt glamping-gæster:

  • Tilbyd gæsterne en luksuriøs wellness-oplevelse, perfelt til en lille get-a-way
  • Skaber en unik atmosfære, der løfter værdien og efterspørgslen dit glamping-ophold
  • Giver mulighed for at udvide din saunas anvendelse, ikke kun for dig selv, men også for venner, familie og gæster

En saunahytte er den ultimative luksus til enhver haveejer

Med en saunahytte kan du skabe en luksuriøs oase, der giver dig og dine gæster en afslappende oplevelse i smukke omgivelser. En saunahytte med brændeovn giver ikke kun varme, men også en autentisk følelse af traditionel sauna. Hytterne er ofte lavet af højkvalitetstræ som cedertræ eller nordisk fyrretræ, som ikke blot er holdbare, men også har naturlige isolerende egenskaber, der gør saunaen behagelig at bruge året rundt. Saunahytter kan tilpasses dine ønsker med glasdøre, panoramavinduer og stilfuld LED-belysning, som skaber den helt rette stemning.

Derfor bør du udleve drømmen og investere i en saunahytte:

  • Langvarig holdbarhed på grund af førsteklasses materialer
  • Tilpasningsmuligheder, så du kan skabe præcis det udtryk, du ønsker
  • Perfekt til større haver, hvor du ønsker at skabe en decideret wellness-zone
  • Mulighed for valg mellem el- og brændeovn

Skab en charmerende wellness oase med en sauna til haven

At tilføje en sauna til haven er en fantastisk måde at skabe en personlig wellness-oase på. Uanset om du vælger en infrarød sauna eller en traditionel sauna tønde, kan du nyde en luksus, der ikke blot forbedrer dit helbred, men også giver dig mulighed for at slappe af og genoplade. Mange vælger en have sauna som en langsigtet investering i både deres ejendom og deres velvære, da det også øger værdien af boligen.

En udendørs sauna er den perfekte investering for dem, der ønsker at kombinere luksus, natur og velvære. Uanset om du vælger en infrarød sauna, en sauna tønde, eller en større saunahytte, kan du nyde de mange fordele, en sauna tilbyder. Ikke kun for dig selv, men også som en del af en glamping-oplevelse i haven, hvor gæster kan opleve ægte wellness under åben himmel.

Scroll to Top