Skærmpause for hele familien

Sluk podernes skærm (og din egen) og tænd for eventyret!

Er du træt af at se dine børn sidde limet fast foran en skærm? Glamping med børn er din mulighed for at skifte skærmene ud med naturens uendelige legeplads. Børnene kan opleve friheden ved at være udenfor – og ja, naturen slår skærmtid med flere længder! Her er der ingen afbrydelser fra Wi-Fi eller mobilspil, men masser af plads til at lege, grine og lære gennem opdagelse.

Se top 5 glampingsteder for børnefamilier

Frihed til at være vilde og nysgerrige
Naturens frie rammer giver dine børn plads til at slippe deres nysgerrighed løs! Når I tager på glamping, er der ingen forudindrettede ruter som i forlystelsesparker – det er en stor verden, der venter på at blive udforsket. Fra at klatre i træer til at bygge huler eller bare løbe frit, er glamping det perfekte sted for børn at udvikle deres kreative evner og tage på eventyr.

Tag bedsteforældrene med
Børn har kæmpe gavn af et tæt forhold til bedsteforældre. De udviser en helt særlig ro og visdom, som børn lærer meget af. En af de bedste ting ved glamping er, at det fjerner alt det stressende ved traditionel camping. Du slipper for at slæbe telt og soveposer med – alt er klar, når du ankommer. Det betyder, at børnene kan springe direkte ud i leg, mens du nyder komforten af en luksuriøs hytte. Glamping giver hele familien mulighed for at være til stede i øjeblikket og nyde hinandens selskab uden forstyrrelser. Pak derfor hele familien – inklusiv mormor, farmor, farfar og morfar. 

Børnene får nye eventyrvenner

Mange glampingsteder tiltrækker andre børnefamilier, så der er gode chancer for, at dine børn får nye legekammerater. Med en fælles legeplads, en vandresti eller måske et bålsæt er der masser af steder for børnene at mødes og skabe nye venskaber, mens de udforsker naturen sammen.

Aktiviteter der slår skærmtid!
Aktiviteter er kernen i glampingoplevelsen – og de er lige så varierede som dine børns fantasi. Mange glampingsteder har masser af aktiviteter, der holder børnene aktive og engagerede. Vandreture gennem skovens stier, cykelture langs smukke kystlinjer eller en tur i kano på en stille sø – alt sammen sjove, aktive måder at opleve naturen på, som giver mere værdi end passivt at stirre på en skærm.

Nogle steder tilbyder endda guidede naturvandringer eller kreative workshops, hvor børnene kan lære om planter, dyr og miljøet på en sjov og interaktiv måde.

Der er tænk på alle de praktiske bekvemmeligheder

Bare fordi du er i naturen, betyder det ikke, at du skal give afkald på komfort. Glamping kombinerer det bedste fra camping og luksus – du får naturen lige udenfor døren, men du bor i en luksuriøs hytte med bløde senge, private badeværelser og moderne køkkenfaciliteter. Det betyder, at når børnene er færdige med dagens eventyr, kan du slappe af i ro og mag uden at skulle bekymre dig om praktiske detaljer.

Den digitale detox som hele familien har brug for

Vi ved alle, hvor svært det kan være at få børnene væk fra skærmene. Men på glamping bliver det pludselig nemt. Naturen bliver den ultimative erstatning for teknologi – den fanger børnenes opmærksomhed med det samme og trækker dem ind i en verden af fri leg og opdagelse. At være ude i naturen reducerer ikke kun stress, men øger også kreativiteten og forbedrer børns mentale sundhed. Det er win-win for hele familien!

Eventyrlige overnatninger under stjernerne
En af de største magiske oplevelser ved glamping med børn er at sove under stjernerne. Efter en dag fyldt med leg og sjov kan I samles om lejrbålet, grille skumfiduser og fortælle historier, før I trækker jer tilbage til jeres hyggelige hytte. Børnene vil elske at kigge op på den klare nattehimmel og prøve at spotte stjernebilleder, inden de falder i søvn – en oplevelse, der slår enhver filmnat derhjemme.

Glamping kan bare noget som traditionelle ophold ikke kan

De fleste ophold har en ting til fælles, nemlig at børn og voksne skal sti,uleres og underholdes absolut mest muligt, og ofte i en grad, hvor ro og nærvær slet ikke har plads.  Børn elsker eventyr, men de trives også bedst i trygge og nærværende rammer. Glamping giver jer begge dele – børnene kan løbe frit rundt og opdage nye ting i trygge, naturskønne omgivelser, mens I som forældre kan være sikre på, at de har alt, hvad de har brug for inden for rækkevidde. I slipper for at bekymre jer om, om teltet holder regnen ude eller om at finde en campingplads med gode toiletter – glamping hytter giver jer ro og komfort, samtidig med at I får masser af fede oplevelser, men i et passende tempo.

Bondegårds- glamping til trætophytter og mountainbiketure

Mulighederne er mange! Afhængigt af hvor I vælger at tage hen, kan I opleve alt fra bondegårdsbesøg og dyreparker til kajakture og mountainbiking. Hvis dine børn elsker dyr, kan I bo tæt på bondegårde, hvor de kan hjælpe med at fodre dyrene og lære om livet på landet. For de mere eventyrlystne børn er der glampingsteder, hvor de kan prøve kræfter med klatring, bueskydning eller endda ponyridning.

Sov i en luksus trætophytte

Tid til nærvær og refleksion
Glamping handler ikke kun om aktiviteter – det handler også om at trække stikket og virkelig være til stede. Naturen giver en perfekt baggrund for de dybe samtaler og de små øjeblikke af glæde, som kan være svære at finde i en hektisk hverdag. At tage børnene med på glamping giver mulighed for at skabe øjeblikke, hvor I kan reflektere sammen, grine og bare nyde hinandens selskab uden forstyrrelser.

Glamping med børn er en gave for hele familien

Hvis du leder efter en ferieform, der kombinerer eventyr, læring og afslapning, så er glamping med børn den perfekte løsning. Her kan børnene udforske og lære, mens de voksne kan slappe af og nyde naturens ro. Fra stjernekig og bålhygge til eventyrlige dage fyldt med leg – glamping giver jer en ferieoplevelse, der skaber minder for livet, uden at skulle bekymre jer om hverdagens forstyrrelser.

Scroll to Top