Glamping på de danske øer

Skal jeres glampingophold være ekstra idylisk kan det anbefales at tage til én af Danmarks små hyggelige øer. Her kommer I lidt væk fra dagens stress og jag og får med garanti al den ro i kan tæske i jer. Samtidigt er der stor mulighed for at opleve en autentisk lokal stemning som man ikke finder i de større byer.

1) Bondegårdsferie i glampingtelt

Anmelderrost af tidligere gæster

Oplev en uforglemmelig bondegårdsferie, der er perfekt for børnefamilier der søger kvalitetstid. Med en børnevenlig strand kun 200 meter væk kan børnene trygt lege ved vandet, mens I nyder roen. I vil være de eneste gæster i et komfortabelt glamping telt med plads til 5 personer, beliggende i en stor naturhave med havudsigt og tæt på gårdens dyr. Her er der masser af plads til leg, en sandkasse til de mindste, og et bålfad, hvor hele familien kan samles til hyggelige aftener. Teltet er udstyret med alle nødvendige faciliteter som te-køkken, eget badeværelse, og adgang til fælles køkken.

2) Tiki Star Dome - et paradis for børn

Anmelderrost af tidligere gæster

Tiki Camp er det perfekte familieophold året rundt, hvor børnene kan opleve naturen på tæt hold i en luksuriøs og hyggelig atmosfære. Tiki Star Dome, en fuldt isoleret geodome med plads til 2 voksne og 2 børn, byder på komfortable senge, et stort panoramavindue med udsigt over markerne til havet og et ovenlysvindue til stjernekiggeri. Børnene kan udforske den økologiske gård med fritgående dyr som høns, får og hængebugsvin, eller lege på legepladsen. Familien kan nyde måltider sammen på den private veranda med udekøkken, pizzaovn og bålplads, eller slappe af i hængekøjerne. Fællesområderne tilbyder mulighed for at bage pizza og nyde en kop kaffe fra Kaffekaravanen. Tiki Camp kombinerer eventyr og afslapning i smukke og trygge omgivelser.

3) Nordbornholms perle - Anmelderrost ophold

Anmelderrost af tidligere gæster

Nordbornholms Perle er et yderst rost romantisk glampingophold, hvor I vågner op til naturens lyde midt i en smuk skovsø og klippefyldt natur. Morgenmad er inkluderet, så I kan starte dagen med energi til at udforske området. I er tæt på seværdigheder som Hammershus, Moseløkkens stenbrud til klatring samt badestrand, hertil den spektakulære Eventyrsti, perfekt for vandreture og lystfiskeri. Med faciliteter som grill, bålplads og hængekøjer kan I nyde en uforstyrret og afslappende oplevelse i hjertet af Bornholms vilde natur og biodiversitet.

4) Stargazer - kuppeltelt med panuramaudsigt

Anmelderrost af tidligere gæster

Vores kuppeltelt er designet til at smelte ind i det smukke landskab og give jer en luksuriøs og romantisk oplevelse. Forestil jer at falde i søvn under et tæppe af stjerner og vågne op til en betagende udsigt over Østersøen. Med elegant interiør, der inkluderer en komfortabel dobbeltseng, radiator til opvarmning og alt nødvendigt som sengelinned og håndklæder, er der tænkt på alt for at sikre jer et afslappende ophold. I har adgang til faciliteter som grill, elkedel, varmt vand, bruser, toilet, elektricitet og 4G-internet. Udenfor kan I nyde bålpladsen, picnicbordet og de omkringliggende naturskønne omgivelser.

5) Solskinshytten på Nordbornholm

Anmelderrost af tidligere gæster

Solskinshytten på Nordbornholm er et uforstyrret og naturskønt tilflugtssted, perfekt beliggende ved enden af en skovsti omgivet af klippepartier og en idyllisk skovsø. Her kan du nyde den vilde natur og biodiversiteten, mens du vågner op til frøernes kvækken og fuglesang. Hytten ligger tæt på badestrande og byerne Allinge og Sandvig, men tilbyder samtidig total ro og fordybelse. Området er rigt på dyreliv, heriblandt fiskehejre, isfugle, harer og dådyr. Der er også adgang til mange af Nordbornholms seværdigheder som Hammershus og Hammerknuden, samt aktiviteter som vandring på Højlyngsstien eller klatring ved Moseløkkens stenbrud. Solskinshytten er en perfekt base for både ro og aktiv ferie, og tilbyder enestående naturoplevelser lige uden for døren.

Ualmindelig hyggelig glamping på vores skønne danske øer

Danmark byder på en række fantastiske øer, der er perfekte til glamping, hvor komfort og natur går op i en højere enhed. Glamping, en kombination af “glamorous” og “camping,” giver dig mulighed for at nyde den danske natur uden at gå på kompromis med luksus og bekvemmeligheder. På de danske øer finder du nogle af de mest betagende glampingoplevelser, fra Bornholm og Møn til Ærø og Samsø. Denne guide vil tage dig gennem de bedste glampingdestinationer, aktiviteter og praktiske tips for at sikre, at din glampingferie på de danske øer bliver uforglemmelig.

Glamping på Bornholm er rig på naturskønhed og kulturhistorie

Bornholm, ofte kaldet Solskinsøen, er en af Danmarks mest populære øer for glamping. Øen er kendt for sine dramatiske klipper, smukke strande og charmerende landsbyer. Glamping på Bornholm giver dig mulighed for at bo tæt på naturen, mens du stadig har adgang til moderne faciliteter. Her kan du vågne op til lyden af fuglesang og nyde morgenkaffen med udsigt over Østersøen. Bornholm byder også på et væld af kulturelle oplevelser, såsom middelalderborge, kunsthåndværk og lokale markeder. Et besøg til rundkirkerne og Hammershus slotsruin er et must for enhver historieinteresseret.

Glamping på Møn bugner af storslået natur og kridtklipper

Møn er kendt for sine unikke naturscenerier, især Møns Klint, som er et af Danmarks mest ikoniske landskaber. Glamping på Møn tilbyder en unik mulighed for at bo i luksustelte med direkte udsigt til disse spektakulære kridtklipper. Luksus glamping på Møn indebærer ophold i rummelige telte udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, inklusive komfortable senge, private badeværelser og ofte endda egen terrasse. Udover at beundre klinterne, kan du udforske Møns mørke nattehimmel i Dark Sky Park, en af de bedste steder i Danmark til stjernekiggeri.

Glamping på Ærø, hvor maritim hygge og idyl i højsædet

Ærø, med sine charmerende landsbyer og maritime atmosfære, er en anden fantastisk destination for glamping. Glamping på Ærø giver dig mulighed for at opleve øens idylliske landskaber og kystlinjer på en helt ny måde. Her kan du bo i luksuriøse telte med udsigt over Østersøen og nyde roen og freden, som kun en ø-ferie kan tilbyde. Ærø er kendt for sine smukke strande, maleriske byer som Ærøskøbing, og cykelvenlige veje. En dagstur på cykel er en ideel måde at udforske øens mange gemte perler på, og afslut dagen med en lokal fiskemiddag ved havnen.

Glamping på Samsø oser af bæredygtighed og ø-liv

Samsø er kendt for sin bæredygtige tilgang til energi og livsstil, hvilket gør den til en perfekt destination for miljøbevidste glampere. Glamping på Samsø kombinerer det bedste af natur og komfort, med glampingpladser, der ofte bruger økologiske og bæredygtige materialer. Samsø tilbyder et varieret landskab, fra kyststrækninger til frodige marker og små hyggelige landsbyer. Øen er også kendt for sine lokale råvarer, og et besøg på Samsøs mange gårdbutikker og markeder er en oplevelse i sig selv. Samsø er ideel til dem, der ønsker at kombinere afslapning med aktiv ferie, såsom vandreture og cykling.

Luksus ø-glamping – en oplevelse ud over det sædvanlige

Uanset hvilken ø du vælger, byder luksus glamping på en oplevelse ud over det sædvanlige. Disse glampingsteder tilbyder ikke blot komfortable senge og private badeværelser, men også ekstra faciliteter som spabade, gourmetmad og personlige serviceydelser. Luksus glamping på Møn er et eksempel på, hvordan man kan kombinere naturoplevelser med ultimativ komfort. Forestil dig at sidde i et spabad under stjernerne efter en dag fyldt med eventyr – det er essensen af luksus glamping.

Aktiviteter og oplevelser som I kan opleve på de danske øer

De danske øer byder på et væld af aktiviteter, der gør din glampingferie endnu mere spændende. På Bornholm kan du vandre langs klippekysterne, cykle gennem skovene eller prøve kræfter med klatring på klipperne. Møn tilbyder fantastisk vandring ved Møns Klint, samt muligheder for at udforske øens kunst- og kulturhistorie. Ærø er ideel til cykelture og stranddage, mens Samsø byder på en blanding af vandreture, cykling og gårdbesøg.

Praktiske tips til af få det bedste ud af din glamping

For at få mest muligt ud af din glampingferie på de danske øer, er det en god idé at planlægge i forvejen. Her er nogle praktiske tips:

  • Tidlig booking: Glampingsteder på de populære øer kan hurtigt blive fuldt bookede, især i sommermånederne. Sørg for at reservere i god tid for at sikre dig en plads.
  • Velegnet udstyr: Selvom glamping tilbyder mange bekvemmeligheder, kan det være en god idé at medbringe praktisk udstyr som lag-på-lag tøj, regntøj og gode vandresko.
  • Aktivitetsplanlægning: For at få mest muligt ud af din tid, kan det være en god idé at planlægge nogle af de aktiviteter, du gerne vil opleve, såsom vandreture, cykelture eller lokale markedsbesøg.
  • Mad og drikke: Mange glampingsteder tilbyder gourmetmad, men det kan også være sjovt at prøve lokale specialiteter fra øernes gårdbutikker og markeder. Medbring en køletaske til at opbevare friske råvarer.

Glamping på de danske øer er mere end bare en ferie – det er en oplevelse, der kombinerer det bedste af natur og luksus. Fra de dramatiske klipper på Bornholm til de idylliske landskaber på Ærø, de storslåede naturoplevelser på Møn og den bæredygtige livsstil på Samsø, tilbyder hver ø noget unikt. 

Uanset hvilken ø du vælger, vil glamping give dig mulighed for at genoprette forbindelsen til naturen, nyde komforten af luksuriøse faciliteter og skabe minder, der varer livet ud. Planlæg din næste glampingferie på de danske øer og oplev alt, hvad denne fantastiske ferieform har at tilbyde.

Se glampingsteder i Jylland

Scroll to Top